Armas lugeja, eelmisel korral veetsime silla all kvaliteetaega, läksime sealt edasi rotikale kvaliteetaega veetma ja sõime Gnoomis väga kvaliteetset prae-, frii-, keedu- või ahjukartulit.

Gnoomist natukene kiriku poole edasi minnes asus kunagi nõukaajal koht nimega Kabala. Vanaemad ütlevad selle kohta, et viisakad tüdrukud sinna oma nina sisse ei pista. Teistes paikades olid nendeks kõrtsideks Roheline konn või Viimane Kopikas. Neid nimesid ei määranud mitte Harjumaa täitevkomitee esimees, vaid ikka rahvas ise, kes Kabalas oma viimast rubla peeneks lasi. Eelmises osas jäi mainimata, et Gnoom rajati 1986 ja tegutseb siiani.

Nõukogude Liit lagunes, tulid uued kombed, Gunnar Grapsi ei viitsinud enam keegi kuulata, võimust võttis päkapikudisko. Sama juhtus ka kohalikes lokaalides. Kabala kadus, asemele tuli Alibi. Alibi omaniku nimi oli Boss, võite ise arvata, miks. Alibis sai mängida minigolfi ja piljardit ning juua. Keelatud ainetega seal väidetavalt lehvitada ei tohtinud, Boss tuli ja pühkis laua pealt maha. Igatahes seisid Keila kõige vingemad autod just Alibi ees, oli ainult üks mees, kellel peale James Bondi oli BMW Z8.

Kommentaarid
Copy