Sekslelud on hea viis muuta oma intiimelu huvitavamaks ja nauditavamaks, aga teadupärast on need üsnagi krõbeda hinnaga, ulatudes lausa üle 100 €. Mõni neist võib olla aga üsna õrn või pisikese osaga, mis võib kergesti puruneda või kaduma minna. Mänguasi maksis aga liiga korraliku summa, et see lihtsalt minema visata. Tekibki küsimus, kas sekspoed müüvad varuosi?

Käisin Tallinna erootikapoodides uurimas, kas neil on müügil ka sekslelude varuosi või tuleb osta kogu toode uuesti. Poodidesse sisenemine oli algul üsna hirmutav, teades, et pean müüjatelt varuosi küsima, ning teadmata, milline võib olla nende reaktsioon. Pean aga tõdema, et müüjad olid kõik väga abivalmid ning diskreetsed, minema ei saatnud mind keegi ning ka kõik, mis neil oli, avati ja otsiti minu nähes.

Esimesse keldrikorrusel asuvasse poodi sisenemine oli üpris hirmuäratav kogemus. Julguse kokku võtnud, astusin uksest sisse ja hirm läks aina suuremaks – poes oli lisaks kassapidajale ka teine klient. Kuidas ma küll kassapidajaga rääkima hakkan, kui mu seljataga on veel keegi? Viivitasin ikka tükk aega enne, kui sain müüjale küsimuse esitatud.

Kommentaarid
Copy