Auto, korter, arvuti ja rinnad – liisingusse. Tundub, et Eestis saab tänapäeval pea kõike võtta järelmaksu peale. Ka iluprotseduure.

Tervis ja ilu on nii naiste kui ka meeste jaoks äärmiselt tähtsad. Eri operatsioonid, täitesüstid ning plastikad on tänu meditsiini hüppelisele arengule muutunud täiesti tavapärasteks ja kättesaadavateks. Protseduurid on tõhusad ja efektsed ning paranemine samuti võrdlemisi kiire. Ehkki kõik need iluprotseduurid on uus normaalsus, ei ole see just kõige odavam lõbu.

Üks populaarsemaid iluoperatsioone on rindade suurendamine või korrigeerimine. Enamasti valitakse see tee, kui on soov parandada oma rindade kuju ja suurust kas raseduse ja imetamise järgse rindade vajumise tõttu või inimene tunneb, et pole oma loomuliku partiiga rahul. Ilmselt võib see tulla nii mõnelegi üllatusena, et operatsiooni eest ei pea maksma kohe tervet summat. Varem vaid autode, eluasemete ja teiste eluks vajalike toodete liisimisest oleme liikunud suure sammu võrra edasi ja nüüd on võimalik järelmaksuga tasuda praktiliselt kõige eest.

Kommentaarid
Copy