See juhtus ühel külmal talvepäeval Tiigi 14 ühikas, kui kaks esmakursuslast igavlesid kitsas klaustrofoobiat tekitavas toas. Baarid ja klubid olid kinni pandud, kõik sõbrad koju läinud, ning kogu õppetöö oli juba kuid leidnud aset mustade ruutudega Zoomis. Õppimishimu polnud samuti üleliia kõrge. Selline meeleolu oleks suure tõenäosusega valitsenud kevadeni, kui ühel meist poleks tärganud veider, kuid geniaalne mõte – käivitada nutiseadmest täistuuridel Nõmme Raadio.

Raske on täpselt seletada, mis põhjustel Nõmme Raadio meie hinge puges, aga selge on, et raadiojaama suurimaks tõmbenumbriks on ilma igasuguse kahtluseta saade nimega „Lõunatund”, mida veel tänagi suure huviga ootame. Tööpäevadel esinevad seal koos Margus Lepaga sellised mehed nagu Andres Raid, Viktor Vassiljev, Igor Gräzin, Harry Raudvere ja paljud teised.

Isegi wannabe ajakirjanikel võib tekkida aeg-ajalt privileeg kohtuda inimestega, kes on huvitavad selle sõna kõige ausamas mõttes. Nii olime üksteisele lubanud, et ühel ilusal päeval istume maha ja teeme Margus Lepaga suurejoonelise intervjuu. Oli küll hirm, et Lepa ei soovi kahe amatööriga vestelda, kuid kõik läks vastu ootusi hästi.

Kommentaarid (6)
Copy